Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kurosaki Ichigo

Magasság: 174cm
Súly: 61kg
Születésnap: Július 7
Hivatás: Tanuló / Halálisten / Vaizard

Zanpakutou: Zangetsu (Holdpenge)

 A Bleach főszereplője, egy narancsszínű hajú (Japánban ez elég ritka) középiskolás diák, aki Kuchiki Rukiától shinigami erőre tesz szert. Cinikus hozzáállású, de végül az idő előrehaladtával felelősségteljesebbé válik, és noha tudja, hogy nem menthet meg mindenkit, de legalább a közvetlen környezetében élőket szeretné megvédeni.

 Ichigo is képes arra mint a Vaizardok, előhivni a hollow maszkot, és ettől Orihime először tartott, de később rájött, hogy kuroszaki csak azért jött, hogy megmentse őt és akármilyen félelmetesen is néz ki a hollow - maszkban ugyanaz a fiú, mint akibe szerelmes lett. Las Nochesben a 4.espada, Ulquiorra megölte Ichigot. Ezután Grimmjow odavitte Orihimet, hogy támassza fel a fiút. Így is lett. Erre azért volt szükség, mert Grimmjow megakart vele küzdeni. Hosszú harc után Ichigo győzött,de megjelent az 5.espada, Nnoitra, akinek a fracciónja, Tesla majdnem megölte Ichigot, de hirtelen megjelent Zaraki és megmentette őt. Ichigo jelenleg Las Nochesben harcol Ulquiorra ellen, hogy magával vihesse Orihimet.Azonban a harc nem könnyű. Ulquiorra előhívta a zanpakotujat és olyan sebességet kapott, amit Ichigo esetleg csak a Bankai-jal képes elérni. Ichigo legerősebb getsuuga tenshou-ja sem okozott semmi sérülést Ulquiorranak. Ezután Ulquiorra a legerősebb cerojaval támadt Ichigora, de hála a hollow maszkjának túlélte a csapást. Esélye sem volt Ulquiorra ellen, de harcolni akart, ezen Ulquiorra "felhúzta magát" és ismét alakot váltott, amit az espadak második feléledésének neveznek. Ebben az alakjában megölte Ichigot, azonban az feltámadt teljes hollow alakjában és a cerot is tudja használni, ami erősebb Ulquiorra ceroja. Ichigo ezután levágta Ulquiorra egyik karját.


 

 Shikai

Neve: Zangetsu (Holdpenge)

Szólítás: -

Ichigo kardját mindig shikai formában lathatjuk, mert a nagy lelkierő kibocsáltást miatt nem tudja vissza tartani kardja erelyét. 

 


 

Bankai 

 Neve: Tenza Zangetsu 

A kard kissebb lesz és fekete színű lesz, és ebben a kardban van minden erelye. Ichigo ruhája pedig Zangetsu szelleméhez hasonlít. 

 


 Hollow maszkja

 

Kuchiki Rukia

Magasság: 150cm
Súly: 40kg
Születésnap: Január 14 
Hivatás: Halálisten

Zanpakuto: Sode no Shirayuki

Kuchiki Rukia egy halálisten, akit Karakurába, Ichigo városába küldenek, hogy megvédje a várost a feltűnő lidércektől. Noha fizikailag úgy néz ki, mint egy tizenéves lány, de valójában már több mint 100 éves 
 Rukia mondhatni ennek a remek animének a másik főszereplője. Elmondható róla hogy
Renjivel,Kirával, és Hinamorival járt együtt a Halálisten Akadémiára. Végülis a 13. osztagba került, ahol nagyon jó kapcsolatba került az osztag hadnagyával Shiba Kaien-el bár végül is saját kezével kellett végeznie vele, mivel egy lidérc megszállta. Majd egy küldetés során találkozik Kurosaki Ichigo-val és innentől kezdve, megváltozik minden. És majd Ichigonak adja a zanpakutoját és erejét. Rukia ereje éleszti fel Ichigo képességeit, és ő változtatja meg véglegesen életének folyását. Cserediáknak álcázza magát, hogy Ichigo közelében lehessen, és így kitanítsa a Halálistenek feladataira.Ám ez erő átadása súlyos büntett, egy nap a Lelekek Világából eljött bátya Byakuya és Renji hogy visszavigyék őt, mivel Ichigo-t halál istenné tette, ezért bűnhődnie kell, mert egy halandó embernek átadta a halálisteni képességét .Ebben az incidensbe ichigo kishílyán belehalt. Ezek után Rukiát vissza viszik a Lelkek Világába, ahol is kivégzésre ítélik Persze ezt Ichigo-ék nem hagyják annyiban, és elhatározzák hogy megmentik őt a haláltól. Ez sikerült is , de ekkor derült ki hogy Aizen áll minden mögött, és hogy Rukiában volt a lélek bontó gömb , amit Aizen kivett belőle.

Grimmjow és a numérosai elmentek az emberi világba , ahol Chad D-roy-al kezdet el harcolni, de nem birta vele a küzdelmet. És Rukiának kellett folytatnia . A shikai-jal könnyedén legyőzte a numérost. Ekkor Rukia az első tánc nevezetű technikát alkalmazta. Mégegyszer eljött az emberi világba Grimmjow és meg küzdött Ichigoval aki kikapott tőle. Rukia jött segíteni ekkor és egy uj technikát alkalmazva letudta fagyasztani Grimmjowot. De ez a gyenge támadás meg sem kottyant Grimmjownak. Szóval könnyedén kiszabadult és Shinjivel kellett küzdenie, de az espadanak vissza kellett mennie Huecomundoba. Mikor Ichigo elmegy megmenteni Orihimét akkor Rukia is vele tart. A Gilianok erdejében Rukia találkozik egy halálistennel akiAshidonak hívnak. A lány segítneki legyőzni az adjhukasokat. Ichigoék kimenekülnek onnan de Ashido hősiesen ott marad inkább. Később már amikor Ichigoék szétválnak , Rukia összefut Aaroniero Arlerirel a 9. espadaval.  Hamar felvedi hogyShiba Kaien lelke benne van és megmutatja arcát. Rukia a kardjának 3. technikáját alkalmazva legyőzi az espadat. De a lány sújosan megsérül, és már jönne a következő harca a 7. espadaval mikor Rukia elájul és megmenti őt Kuchiki Byakuya. Hanatarou meg gyógyitja sebeit és elindul megmenteni Orihimét és segíteni Ichigonak. Habár a kivégzőosztag megálítja öket , Rukiának a kapitányukkal kellett megküzdenie aki az átváltoza után nem sokkal Yammy megöli. És most Chad-nak, Renji-nek és Rukiának vele kell harcolni.


 Shikai

 

 

Neve: Sode no Shirayuki

A zanpakutouja hófehér és egy hósszu szalag van a markolatnál. Hó és jeget tartalmaz a zanpakutouja , mivel ezt tartalmazza jeget is tud csinálni.

Technikái:

 1. tánc : Tsukishiro - Egy nagy jég oszlopot hoz létre amiben az ellenfél megfagy és széttörik.

2. tánc: Hakuren - Ez a támadás inkább egy lavinára hasonlít.

3. tánc: Shirafune - Ha ajég kardja eltörik ezzel a technikával létre tudja hozni megint a kardot.

 


Bankai

???

Ishida Uryuu

Magasság: 178cm
Súly: 68kg
Születésnap: Március 14
Hivatás: Quincy

 Noha a felszínen ő a zseni az iskolában és az osztályban, Ishida valójában egy quincy (Kuinshī), az utolsó tagja egy eltűnt szerzetes rendnek, akik a lidécekre vadásztak. A nagyapja képezte ki, mivel apja nem akarja folytatni a quincy hagyományokat. A halálisteneket ellenfélnek tekinti, beleértve Ichigot is, de később szövetséget kötnek.

 

Mikor még régen Kurotsuchi kapitánnyal harcolt elveszítette a quincy erejét, és vissza akarta ezt nyerni. De ezt csak az apja gyilkos edzésének köszönhette, aki megtiltotta hogy halálistennel barátkozzon. Miután Huecu Mondu-ba érkeznek Ishida és a többiek szétvállnak , de a quincy össze fut Peshe-val. Ennek nagyon nem örült. Út közben megálította egy arrancar még hozzá a 105. arrancar. (Cirucci Thunderwitch hívták) Ishida letudta győzni , de ha nem lett volna ott Peshe aki sokat segített mondjuk, akkor a fiú meghalt volna. Mikor tovább mentek Renjivel futott össze , ő már a 8. Espadaval harcolt. Ishida probált segíteni neki de nem tudták legyözni ezért elmenekültek de Szayel mindig megálította öket. Mikor Szayel átváltozott már elszállt az esélyük a nyerésre , de megjelent Kurotsuchi kapitány , hála neki sikerült legyőzni az espadat. Ishida leközelebb Ichigo és Ulquiorra Schiffer közötti harcnál tűnik fel. Eközben Yammy is megjelenik de Ishida egy nyilat alá lőtt és az espada a toronyban lehuzant a legalsóbb szintre. Mikor Ichigo harca már a torony tetején volt akkor meg kérte Ishida Orihimét hogy vigye oda fel. Ichigo mikor már nem tudta folytatni a harcot Ishida folytatta de a 4. espada levágta a egyik kezét. Később mikor már Ichigo meg akarta ölni az espadat Ishida megálította. Ezért hollow Ichigo belészürta a kardját Ishida gyomrába.

Sado Yasutora

( Chad )

Magasság: 197cm
Súly: 112kg
Születésnap: Április 7
Hivatás: Tanuló

 Sadot Chadnak becézik, és szintén Ichigo osztálytársa. Mexikói származású, elképesztő fizikai erővel rendelkezik, de egyébként szelíd. Gyerekkorában nem volt ennyire békés, de nagyapja hatására megváltozott (Megvédte a bajba keveredett Sadot és utána sérüléseibe belehalt). Úgy véli, hogy különleges erejét azért kapta, hogy megvédhessen másokat. Eleinte nem látja a szellemeket, de meg tudja érinteni őket. Ichigoval már a kezdetektől jó barátságot ápol, kölcsönösen megvédik egymást. Szótlan természetű, ereje felébredtével pedig a jobb, majd késöbb bal karja átalakul.

Amikor Grimmjow megtámadja Karakura várost és a numérosait is hozza , akkor Chadnak D-royyal kellett megküzdenie, de az arrancar legyőzte Sadot. Miután Grimmjow vissza vonult, rájöttek hogy erősödniük kell ahoz hogy letudják győzni az arrancarokat. Szóval Sado Renjivel edzett hogy erősebb legyen. Las Nochesben sok arrancarral kellet küzdenie. A legerősebb ellenfele Gantenbein Mosqueda volt. Sokáig harcoltak egymás ellen, és Chad a küzdelem végén előtudta hívni a támadó karját ami fehér színű  és ezzel le tudta győzni a privaron espadat. A küzdelem végén megjelent Noitora aki már neki tulnagy falat volt. Nagyon legyengült és mikor megjelentek a kivégző osztag tagjai jött segíteni Unahana kapitány. Unahana meggyógyította Sadot és ment segíteni Rukiával és Renjivel Ichigonak ,de út közben megálította Yammy.

 

 Ball keze

Jobb keze

 Izquierda del Diablo

 1. forma

 

 2. forma: El Directo

 

 3. forma: Brazo derecha de Gigante

 

 

 

 

Inoue Orihime

Magasság: 157cm
Súly: 45kg
Születésnap: Szeptember 3
Hivatás: Tanuló

Inoue Orihime hosszú ideje Ichigo osztálytársa, egyike legközelebbi barátainak. Árva (Ichigo osztályában szinte mindenki súlyos családi veszteségeket szenvedett) és sokáig a bátyja (Sora) nevelte, de ő is meghalt. Szellemi energiája a hajában viselt kicsiny hajcsatban testesül meg, képes pajzsokat létrehozni, valamint gyógyítani, bár támadása elég gyenge. Kiemelkedően jó alakkal áldotta meg a sors, ez mindenkinek feltűnik az anime folyamán. Legjobb barátnője Arisawa Tatsuki- aki egyébként Ichigo gyerekkori barátja.

Amikor 2 espada elmegy Karakura városba hogy felderitse a terepet összefutnak Orihimével és Sado-val. Akik megprobálják megtámadni öket de ők könnyedén elverik őket. Orihime sulyosan megsérül és még a támado tündérjét is elveszíti. Mikor már mindenki elkezd edzeni a végső csatára Kisuke meg mondja a lánynak hogy nem harcolhat többé. Ezen Orihime nagyon elszomorodott de Hachigen, az egyik vaizard  fel élesztette a támadó tündérjét. És ezzel Orihime elhatározta hogy erősebbé válik mint a többiek.

Orihimének a 6 kistündérje van akik a hajcsatjaiban vannak.

Technikái:

Támadás: Nárcisszal tud támadni és ezzel a támadással ketté vágja az ellenfelét.

Gyógyítás: Írisz és Jácint a pajzson belül keletkező károkat gyógyitja meg, egy olyan pajzsal amely gyogyításra alkalmas.

Védekezés: Lili, Májva és Krizantin olyan pajzsot tudnak létre hozni amely a támadást vissza veri az ellenségre.

Urahara Kisuke

Magasság: 183cm
Súly: 69kg
Születésnap: December 30
Hivatás: Halálisten / Bolt Tulajdonos

Zanpakutou: Benihime (Hercegnő)

Urahara egykoron a 12. osztag vezetője volt, ám elhagyta a Tisztalelkek városát. Ő hozta létre a Ginkongai-t (lélek cukor) és Gigai-t (rossz test). Az egyszerű halandók világában egy boltot üzemeltet Urahara Shop néven. Amikor kiderült, hogy Rukia-t halálra ítélték, azonnal Ichigo segítségére siett. Egyébként egy nagyon jópofa, örökké bolondozó figuráról van szó, aki még a legkomolyabb helyzetekben is képes kivágni magát, illetve poénokat gyártani. Annak idején ő szabadította ki a börtönből Mayurit , mert segítséget kért tőle. Kisuke volt az első igazgató a fejlesztési részlegnek. 


Shikai

Neve: Benihime (Hercegnő)

Szólítás: Táncolj Hercegnő!

Sima alakban egy sétálóbotra hasonlít, de shikai formában egy kardá alakul.Robbantani tud a kardal.

 


Bankai

???

Shihoiun Yoruichi

Magasság: 158cm
Súly: 42kg
Születésnap: Január 1
Hivatás: Nemes

  Shihoiun Yoruichi olyan nő, aki átváltozhat egy fekete macskává. Ő értelmes és szellemes, és bizalmasan jól értesült a lelkek országáról és a működéséről, ő volt a különleges erők korábbi vezetője és a 2. osztag kapitánya. Nemesi származású,de máskép cselekszik mint egy igazi nemes. Például utasította  fiatal Soi Fongot, hogy hívja őt a keresztnevén, de vonakodva elfogadta azt, hogy Yoruichi-samának nevezze.

Egyéb:

100 évvel ezelőtt

Yourichi egy nemesi családban nőtt fel. A családban ő volt az első nő aki a titkos hadtest vezetője lett. Már ekkor nagyon jó barátja volt Urahara Kisuke aki a 3. tisztje volt, de őt akarta a 12. osztag kapitányának ami meg is valósult. Yourichi a kis Byakuyának volt az edzője , akinek meg tanította a villám lépést. Ő is segített Uraharának mikor a vizardok létre jöttek , és ezért a húzásáért ő inkább elmenekült a Tisztalelkek városából.

 

 

Kon

Magasság: 27cm
Súly: 182 gramm
Születésnap: December 30
Hivatás: Módosított Lélek

Kon egy módosított lélek, akinek sikerült megmenekülnie a kivégzésből.Mikor elmondta Ichigonak a történetét Ichigo megtartotta és beletette a cukorkát(amibe Kon be volt zárva) egy plüssoroszlánba.A Kon nevet Ichigo adta neki, de Kon Káj szeretett volna viszont Ichigo szerint az túl menő...így lett Kon.Ha nincs ott Rukia a kesztyűjével Ichigo kiveszi Kon gyomrából a cukrot és beveszi, így Kon Ichigo testébe kerül és Ichigo a szellemtestébe kerül

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

The Best Offer of The Year!

(Coreyloopy, 2021.07.16 14:29)

This year turned out to be very difficult. But we have optimized and reduced the cost of our products!
It is almost impossible to find prices lower than ours, the sale is at the cost price level.
Watch and be surprised by our super low prices https://cutt.us/6nChw

Atmoxetine No Script EllGasync

(Elljesy, 2019.09.23 02:04)

Cialis E Cortisone Levitra Contre Cialis Kamagra Livraison Rapide <a href=http://cialisong.com>cialis no prescription</a> Prednisone Online Pharmacy Legal Issues For Amoxicillin Cheapviagrausa

Bakonynana Ady Endre ut. 8

(Meszaros Maria, 2012.05.06 11:31)

szia minden nap nézem a mesédet és te Kurosaki Ichigo nagyon helyes vagy meg jó az erjed is!!!!!!!!!