Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép Shinku:

Teljes név: ShinkuKor: 13 év

Hajszín:szőke

Szemszín:világos kék

  A Rozen Maiden 5. bábúja. Képes bábúkat életre kelteni, és mágikus rózsaszirmokkal harcol.Viselkedésével egy angol elegáns lady benyomását kelti.Az elején, amikor átadja Junnak a gyűrűt csak egy szolgálót lát a fiúban , de idővel rájön hogy többről van szó.Kedvenc elfoglaltsága a teázás és szívesen nézi a Kun-kun sorozatot a tévében, ahol egy bábú-kutya old meg ügyeket. Álomvilágában teázik. :) Szeretne Alice- lenni.

 

Suigin Tou:

Teljes név: Suigin Tou

Az egyedüli a Rozen Maiden bábúk közül, akit készítője nem fejezett be

Ezért azt tervezte, hogy minden Rozen Maiden bábút megcsonkít, így bizonyítván, hogy ő igenis tökéletes.
Nincs Mediumja, egyedül akar célba érni, hogy ő lehessen Alice . Nem riad vissza attól, hogy kárt okozzon az emberekben, és szívesen szít harcokat, hogy aztán ő profitálhasson belőle. Ő az első baba a rozen maidenből.Kezdetben megszállottan nyerni akart az Alice Játékban.
Eszközei a harcban:manipuláció,emberrablás,halálos fenyegetés.
Kép 

Suisei Seki:

Teljes név: Suisei Seki


Rossz tapasztalatai miatt nem kedveli az embereket. Kissé csavart természetű figura, Shinkuval nagyon barátságos, de Junnal szemben durva és sok fejtörést okoz neki.Kertész, képoes beszélni a virágokkal.Mysticája Suido Dream, mely lehetővé teszi hogy az emeberek álmaiba lépjen.Minden embernek van egy fa az álmaiban.Az álom mestere fává válik, ebből lesz a szív.Ezt a fát ápolni az ő, és Sousei képessége. Jádé csillag.

Souisei Seki:

Teljes név: Sousei SekiKor: 17 év

 

Suisei Seki testvére. Mestere balesetben elveszett fiát látta benne, akit bezárva tartott kómában fekvő felesége mellett. Kötelességének érezte, hogy vele maradjon, nehogy a férfi őt is elveszítse. Suisei Seki nem volt képes elviselni a Mestere önzőségét, ezért keresett új helyet magának. Nem alhat a ládájában.
Kertész, akár testvére, az ő "fegyvere" a metszőolló, Mysticája Renpika.

Ő a negyedik baba...ő a fiatalabb tesója Suiseinek. A mestere Shibasaki MotoharuHina Ichigo:

Teljes név: HinaIchigo

Először Tomoe-chant, Jun egyik osztálytársát választotta Mediumként. Miután Shinku legyőzi, hogy ne keverje veszélybe Tomoe-t elfogadja, hogy a szolgálója legyen, és Junhoz költözik.
A külseje tulajdonképpen mindent elmond róla: gyerekes, szereti az aranyos dolgokat, az édességet és szívesen rajzol. Miután közelebbről megismeri Junt nagyon megkedveli, és szívesen marad vele. Mint neve is tükrözi szereti az epret, Icigo= eper.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.