Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sasakibe Chouyirou

Első osztag hadnagya

Magasság: 181cm
Súly: ismeretlen
Születésnap: ismeretlen 
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou: Gonryoumaru (Könyörtelen)

Sasakibe a legidősseb hadnagy. Ha kell harcolnia akkor mindent bele ad és nem adja fel. A város elleni csatában ő engette be az erő tére a Vaizardokat hogy segítsenek.

 


 

Shikai

Neve: Gonryoumaru

Szólítás: Döfd le könyörtelen!

A fegyvere egy vívó kardá alakul.

Ohmaeda Marechiyo

Második osztag hadnagya

Magasság: 210cm
Súly: 151kg
Születésnap: Május 5
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou: Gegetsuburi

Ohmaeda Marechiyo a 2. osztag hadnagya, Soifon kapitány alatt szolgál és a Titkos alakulat második szakaszának kapitánya. Ő egy nagy szájjal rendelkező nagy ember, aki arrogáns és unalmas. A készségszintje a tiszta lelkek városában ismeretlen marad; mindazonáltal a családja kapcsolatai miatt kapott hadnagyi poziciót. Szintén úgy tűnik, hogy egy gyáva. Szeret sült rizskekszeket enni. Karakura városban sikerült egy arrancart legyőznie aki Barragan fraccionjába tartozott. És most neki és kapitányának szembe kell szálni az espadaval.

 


 

Shikai

Neve: Gegetsuburi

Szólítás: Törd össze darabokra!

Nagy buzogánnyá változik át, amely láncal van össze kötve a markolattal.

 Kira Izuru

Harmadik osztag hadnagya

Magasság: 173cm
Súly: 56kg
Születésnap: Március 27
Hivatás: Halálisten

 Zanpakutou: Wabisuke (Nyomorult)

Izuru Kira egy kissebb nemesi családban született. A szülők birtoka akkor lesz az övé ha azok már meghalltak. Mialatt  főiskolaban tanult,Hinamori Momo-val, Abarai Renji-vel, és Hisagi Shuuhei-vel töltötte a legtöbb időt. Iskola után Momot és Kirát az 5. osztaghoz küldték, de ott Kirát csak kihasználták ezért Ichimaru átküldte a saját osztagába. Egyike azoknak a shinigamiknak, akik a 4 tornyot védték az áll Karakura városban. Ő is sikeresen megvédte a sajátját. Legutóbbi harcban az ő és társai életét Yamamoto főparancsnok mentette meg.

 


 

Shikai

Neve: Wabisuke (Nyomorult)

Szólítás: Görnyedj kétrét Nyomorult!

Kira kardja meghajlik, és ez a fegyver így nagyon veszélyes. Speciális képessége az hogy ha valamit megvág annak a súllya megduplázódik.

 


 

Bankai

???

 

 

 


Bankai

 

???

 


 

 

 Bankai

???

 

 

Hinamori Momo

Kotetsu Isane

Negyedik osztag hadnagya

Magasság: 187cm
Súly: 70kg
Születésnap: ismeretlen
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou: Itegumo (Jégfelhő)

Kotetsu az orvosi és ellátási kisegítő osztályon van,  4. kapitány alatt. Ő általában csendes és figyelmes. Vezetőként és anyai személyiségként Unohanát keresi meg. Isane gyakori és visszatérő rémálmoktól szenved. Ezt néha viccekhez használják. Van egy  kis huga (Kotetsu Kiyone) aki a 13.osztagnál van. Unohana kapitánnyal elment Hueco Mundoba hogy meggyógyitsák Chad-ot, de ezt majdnem meghíjusult, mert a kivégző osztag majdnem megadta a kegyelem döfést. De Unohana kapitány beszélt velük és elmentek.

 


 

Shikai

Neve: Itegumo

Szólítás: Rohanj jégfelhő!

Zanpakutouja három ágú feyverré alakul.

 


Bankai

???

 

Ötödik osztag hadnagya

Magasság: 151cm
Súly: 41kg
Születésnap: Június 3
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou: Tobiume (Tűzszilva)

Egy aranyos, kedves lány, aki (túlságosan) ragaszkodik a kapitányához, Aizen Souskéhez. Már tanulása alatt is az ő osztagához akart csatlakozni. Valósággal lenyűgözte őt a férfi. Annak ellenére, hogy Aizen majdnem megölte őt, még mindig hisz kapitánya ártatlanságában. Nagyon ügyes, mondhatni mestere a démonmágiának. (Ezt Hitsugaya említi Rangiku-nak.) Hitsugaya Toushirou-t már a shinigamivá válásuk előtt ismerte. Általában megfeledkezik arról, hogy Hitsugaya kapitány, s ezért gyakran hívja Shirou-channak (Fehérkének, Hófehérkének), amit Hitsugaya amúgy nem annyira szeret, s kénytelen (örökké) figyelmeztetni Hinamori-t, hogy rangban felette áll, és ezért jár neki egy kis tisztelet. Halibel fraccionjaival küzdött meg Karakura városban Matsumotoval. A harcot elbukták mert az ellenfelük meg idézték Allon-t. De a főkapitánynak sikerült legyőznie Allon-t és a 3 fracciont.


 

Shikai

 

Neve:  Tobiume (Tűzszilva)

Szólítás: Lobbanj lángra Tűzszilva!

Ezzel tűzlabdákat képes lőnni az ellenfeleire.

 


 

Bankai

???

Abarai Renji

Hatodik osztag hadnagya

Magasság: 188cm
Súly: 78kg
Születésnap: Augusztus 31
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou:  Zabimaru (Bestia)

Renji a legszokatlanabb karakterek közül az, egyik a Bleachben; Hosszú vöröshaja van, amit általában magas lófarokban van és az egész felső testét beborítják törzsi tetoválás. Ezek a tetoválások segítenek a teljesítményében. Mikor Byakuya kapitány lett akkor Renji lett a hadnagya. Kitartó és soha nem adja fel a harcot, mint Ichigo. Renji a fiút a riválisának és jó barátjának tekinti. A halálisten iskolában ismerte már Rukiát , Kirát és Hinamorit. Mikor Inoue-t elviszik az arrancarok akkor ő és Rukia elmennek Ichigo után aki már elindult kimenteni a lányt. Az espadak kastélyában a 8. espadaval találkozik , aki a házilag készített fraccionjaival támad . Mikor már Renji nagyon elfáradt megjelenik Ishida és hála neki sikerül öket legyőzni. Szayel a 8. espada átváltozik és egy különleges anyaggal klónozza Renjit , Ishidát és még Peschét és Dondochakkat is. Renji használta bankai-t és összeomlott a palota. De ezzel már nem tudták legyőzni az espadat. Végülis Mayuri kapitánynak kellett legyőzni Szayel-t. Renjit meggyógyította és elment segíteni Ichigonak de Yammy megállította őt ,Chadot és Rukiát.

 


 

Shikai

Neve: Zabimaru (Bestia)

Szólítás: Üvölts Bestia!

Kardja fűrészhez hasonlit amely úgy mozog mint egy ostor.

 


 

Bankai

Neve: Hihiou Zabimaru (Kígyófejű Bestia)

Bankaija egy óriás kígyó amely csontból van. Ha szétesik akkor vissza tud épülni az eredeti formályába.

 

 

Iba Tetsuzaemo

Hetedik osztag hadnagya

Magasság: 182cm
Súly: 68kg
Születésnap: Július 18
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou: ???

 Iba régen a 11. osztagban szolgált (nézd meg, hogy néz ki:).Ibának van egy jellegzetes hajvágása és egy szabványos egyenruhája ,fekete napszemüveget is hord. Szintén némileg dohányzik és így akar hasonlítani egy genszterre.A hátán találhato egy tetoválás amin egy égőmacska van. Sokszor van  gyomorproblémái. Karakura városban elősször a kapitányával együtt Poww ellen harcol, de inkább a kapitányra hadja az egészet. Utánna a hatalmas Allon ellen küzd meg. A kiméra a ceroját be vetve legyőzi Ibát.

 


Shikai

Neve: ???

A kardja egy kicsit megnő és egy tüske áll ki belőle. Az animében egyszer láthatjuk és az a fura hogy a mangában viszont nem.


Bankai

???

 

 

Ise Nanao

Nyolcadik osztag hadnagya

Magasság: 164cm
Súly: 48kg
Születésnap: Július 7
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou: ???

Ise Nanao 8. osztag hadnagya. Alelnöke  egy fontos egyesületnek. Ő más személyiségű mint a kapitánya, de azért nagyon szereti. Ise-t mindig könyvekkel lehet látni. 

 


 

Shikai

Neve: ???

 


 

 

Bankai

???

Egyéb:

100 évvel ezelőtt

Nanaot már ekkor könyvekkel lehetett látni. Mindigis a 8. osztagnál akart harcolni. Egyszer még Shunsuiva is találkozott aki már ekkor megmondta hogy a hadnagya lesz.

Hisagi Shuuhei

Kilencedik osztag hadnagya

Magasság: 181cm
Súly: 67kg
Születésnap: Augusztus 14
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou: Kazeshini

 Shuuhei a shinigami akadémián kitűnő tanuló volt. Ő volt a vezető, amikor régen Renji, Izuru és Momo gyakorlaton voltak a Földön. Van jó pár tetoválása főleg az arcán, azok közül is talán a bal arcán lévő "69"-es a legfeltűnőbb (hogy mit jelent az a 69, azt hogy régen Kensei kapitány megmentette Hisagi életét és akkor a kis fiú meglátta Kensei hasán a 69-t). Hisagi hű a kapitányához, és mindent a legjobb tudása szerint igyekszik végrehajtani. Hisagi Findorral küzdött Karakura városban , már már ugy látszott hogy a hadnagy veszíteni fog, de használta a shikai-ját , amit nem szeret, és sikerült megölnie az arrancart.

 


 

Shikai

Neve: Kazeshini

Nem nagyon szereti az alakja miatt, ugyanis Shuuhei szerint olyan alakja van, mintha elakarná venni valaki életét. Ennek segítségével ölte meg Findor Cariast, aki leakarta rombolni a rábízott tornyot.

 


 

 

 Bankai

???

 

 

Matsumoto Rangiku

Tizedik osztag hadnagya

Magasság: 172cm
Súly: ismeretlen
Születésnap: Szeptember 29
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou: Hai Neko

Rangiku  egy vonzó nő hosszú, hullámos, vörös hajjal , és jeges kék szemmel megáldott nő. Az egyenruhája is nagyon divatos. Őt is sokszor lehet látni könyvekkel a kezében. Gyermekkorában az , akkor még szintén gyermek Ichimaru Gin megmentette az életét. Ő is Ichimaru között ,,különleges" kapcsolat van. Különböző feltételezések szerint Rangiku szerelmes Ginbe. Halibel 3 fraccionjával kellett meg küzdenie és fel tudta venni velük a küzdelmet. De Hinamori váratlanul meg jelent és segített neki. De ez nem volt arra elég hogy legyőzzék a 3 fraccion kimérjáját. Rangiku nagyon súlyosan megsérült hála Allonnak.


 

Shikai

Neve: Hai Neko

Szólítás: Morogj Hai Neko!

Zanpakutoja levegővé válik , és ezzel léghullámmal támadja meg az ellenségeit. És ha valakihez hozzáér a porfelhő azt meg tudja vágni a markolatával.

 

 

 

Bankai

??? 

Kusajishi Yachiru

Tizenegyedik osztag hadnagya

Magasság: 109cm
Súly: 15.5kg
Születésnap: Február 12
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou: ???

Yachiru a 11. osztag hadnagya. Szinte mindenhová követi Zaraki-t, egyben legjobb barátját. (Mellesleg ő az egyetlen, aki Ken-channak szólíthatja). Erős kapcsolat fűzi Zarakihoz, ugyanis egykoron ő találta meg Kusajishi tartományban az árva kislányt, és nevet is adott neki.Yachiru egy életvidám kis lány. Névmemóriája nagyon rossz, ezért mindenkit különböző becenevekkel szokott ellátni. A kapitányoknak (még Byakuyanál is!) a neve mögé becézéseket szokott tenni.:D Zaraki Kenpachival el ment Hueco Mundo -ba , hogy segítsenek Ichigonak, mivel hogy nem birta folytatni a harcot az 5. espadaval. Yachiru nagyon nyugodt volt a harc közben mive tudta hogy a kapitánya fog győzni.


 

Shikai

Neve: ???

 


 

Bankai

 ???

 

Kurotsuchi Nemu

Tizenkettedik osztag hadnagya

Magasság: 167cm
Súly: 52kg
Születésnap: Március 30
Hivatás: Halálisten

Zanpakutou: ???

 Kedves és érzékeny lány. Nemu teste képes a sérüléseket kibirni. Mayuri nagyon durván kezeli Nemut, pedig a lány nagyon csendes. Nemu-t kapatinya Kurotsuchi Mayuri teremtette és rakta össze. Mayuri többször is megfenyegeti Nemu-t, ha nem engedelmeskedik darabokban végzi. A kapitányával elmentek Hueco Mundoba legyőzni az espadakat de csak Szayelt győzik le. Nemu a harc során csak utban volt mert hála neki Szayel ujra éledt de Mayuri megölte. Nemu is majd nem meg hallt de hála a kapitányának fura ujraélesztésének fel éledt.

 


 

Shikai

Neve: ???


Bankai

???

 

Shiba Kaien (halott)

Tizenharmadik osztag hadnagya

Magasság: 183cm
Súly: 68kg
Születésnap: Október 27 
Hivatás: Halálisten / Nemes

Zanpakutou: Nejibana(Tengervirág)

Shiba halála óta nincs hadnagya a 13.osztagnak. Volt két testvére Kukaku és Ganju. Ők a halálisteneket hibáztatják és ezért nagyon utálják őket. Őszerintük Rukia felelős testvérük halála miatt. De Ukitake Juushiro mindent elmesél Kukakunak, így később megbocsájt Rukiának.

 


 

Shikai

Neve: Nejibana(Tengervirág)

 

Három ágú szuronnyá alakul. A vizet tudja irányítani ezzel a fegyverrel.


 

Bankai

???

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

nem publikus

(Geri, 2012.05.07 14:51)

na mi van bébi bogyók